Retraite aan Zee
Binnenkort nieuwe data voor retraite Zeeland

De vrijheid om jezelf te zijn

Ben je toe aan een volgende stap? Heb je behoefte eens helemaal stil te staan bij jezelf? Of is er iets in je leven dat niet stroomt, en wil je dat echt in de ogen kijken? Dan is deze retraite iets voor jou. Wat je kunt verwachten is veel persoonlijke aandacht, rust, ruimte en tijd voor jou, en dat op energierijke plek aan het water.

Wat gaan we doen?

Doen is niet het woord dat past bij deze retraite. Het is eigenlijk vooral niet-doen. Het gaat om zijn. Daarom kijken we naar wat jij nodig hebt en passen de dagen daarop aan.

Maar om je toch een idee te geven: elke deelnemer krijgt de kans om een Tripje naar de Vrijheid te doen met Stef (zie ook www.tripjenaardevrijheid.nl). 

Daarnaast kun je met zowel Caroline als Stef op meerdere momenten één-op-één gesprekken hebben die jou verder helpen met je ontwikkeling. Je kunt het zien als een bezinningsweekend, waarbij je naast spiegelmomenten (coaching), steeds weer genoeg rust en ruimte krijgt om alles te laten bezinken.

Genieten van de natuur, wandelen, lekker eten en de mogelijkheid om ervaringen te delen, maken ook onderdeel uit van de tweedaagse.

Deelname

We gaan uit van 3-4 deelnemers en de retraite is bedoeld voor iedereen die zich wil openstellen voor zichzelf. 

De introductieprijs van deze eerste retraite, inclusief Tripje naar de Vrijheid, twee overnachtingen, alle maaltijden, koffie, thee, drankjes en versnaperingen is 495,- euro per persoon. 

Mocht je liever een persoonlijke retraite boeken voor jou alleen, met je partner, of met een vriend(in), dan kan dat ook. Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden.