Over ons

Caroline en Stef

Wie we zijn...

Caroline en Stef: 

'Al sinds wij als partners samen zijn, inspireren we elkaar en anderen om meer en meer te leven vanuit de ziel. Vaak gaat het vooral om het oplossen van wat er nog tussen staat. We genieten er allebei van als we mensen stappen zien zetten op weg naar een gelukkig leven vanuit de ziel, met het hoofd als hulpmiddel. De weg daar naartoe is vaak een hele uitdaging, waarin je wel wat ruggesteun kunt gebruiken. 

We hebben diep respect voor iedereen die in de spiegel wil kijken en voor iedereen die op weg gaat om steeds meer te ontdekken wie ze in wezen zijn.'

Caroline Dekker

Haar heldere, verfrissende en liefdevolle aanwezigheid zorgt voor een omgeving waar alles mag zijn. In een coachingsgesprek met haar vallen de dingen op organische wijze ineens op hun plek. Dan weet je weer wat klopt. Wat eerder nog onduidelijk was, wordt moeiteloos helder.

Stef van Beek

Stef nodigt je uit om vanuit je eigen weten te spreken. Een Tripje naar de Vrijheid met hem is een reis naar je diepste verlangen en wat je nog tegenhoudt. Stef is authenticiteitscoach en met zijn unieke manier van zijn en heldere waarnemen, helpt hij je nieuw inzicht te krijgen in jezelf.

Caroline Dekker en Stef van Beek